Förläggning

Sovsäck och luftmadrass medtages. Minst en ledare skall bo tillsammans med laget i varje rum. Gästande förening är ekonomiskt ansvarig för eventuella skador förorsakade av medlemmarna.

OBS! Brandmyndigheterna i Västerås har av brandskyddsskäl mycket strikta regler för hur många personer som får bo i ett rum.
Var därför noga med att i förväg kontakta Irstablixten om ni vill utöka antalet deltagare i ett lag. Vi kan inte garantera att efteranmälda deltagare får plats i lagets förläggning men gör givetvis vårt bästa för att lösa det.

Förläggningslokalerna öppnas fredag kväll kl. 16.00 och skall vara utrymda senast söndag kl. 15.00. Då skall lokalerna vara städade och återställda i ursprungligt skick. Vid utcheckning, kontakta vår förläggningschef på respektive förläggning för att tillsammans kontrollera att salen/salarna är i tillfredsställande skick.

Med respekt för att många lag har tidiga matchtider skall det vara tyst kl. 23.00 i förläggningen. Förläggningslokalerna stängs fredag och lördag kl. 24.00.

Det har varit ett extra stort intresse i år för att bo kvar under Irstablixten vilket är kul och vi tror att spelare och ledare får en bättre helhetsbild av turneringen. Vi använder 23 skolor som förläggning under Irstablixten. Alla utom en skola har busslinjer som transporterar er till Rocklunda området där mat (lunch och middag) serveras och byte sker mellan busslinjer. Frukost serveras på alla skolor utom en skola. Det är boende Ekbergaskolan som får gå ca 300 m till Viksängsskolan för frukost.

Boende på Skallbergsskolan har ingen busslinje då den ligger 7-800 m från Rocklunda.

Vi använder oss av två skolor (Irstaskolan och Persboskolan) som ligger ca 1 mil utanför Västerås. Båda dessa skolor har direkt busslinje till Rocklunda vilket gör att det inte tar längre tid att ta sig till Rocklunda än från skolor belägna i Västerås.

I år är det 4516 spelare och ledare som ska bo på skola. Vi har gjort en fördelning utifrån principen att samtliga lag från en förening är placerade på samma skola. Ni kan nu via er inloggningssida se var ni ska bo.

Kommentarer