Info ang Coronviruset

Skrivet 02 mars 2020 12:11

Med anledning av Coronaviruset, eller Covid 19, har Irstablixten varit i kontakt med ansvarig smittskyddsläkare i Landstinget Västmanland för att säkerställa att vi följer de krav och rekommendationer som utfärdas angående nämnda virus.

Vi bevakar och följer också de riktlinjer/rekommendationer som utfärdas av MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap) samt Folkhälsomyndigheten.

I korthet så finns det restriktioner kring de personer som varit på resa i Kina, Iran samt i de norra delarna av Italien. För andra personer finns i dagsläget inga restriktioner utan Folkhälsomyndigheten rekommenderar skolor och andra institutioner att hålla öppet som vanligt.

Irstablixten kommer att följa utvecklingen noggrant och vi kommer att fortlöpande ge information här på vår webbsida.

Nästa nyhet: Spelschemat är publicerat

Skrivet 17 februari 2020 14:56
Lottning och spelschema är publicerat för samtliga klasser och för både gruppspel och slutspel. Om några fel upptäcks i schemat är vi tacksamma för ett mail till spelprogram@irstablixten.se. Observera också att vi från och med nu tar ut en avbokningsavgift för varje avbokat lag. Vi kan inte utöka antal lag i någon klass men det går fortfarande bra att anmäla sig till reservlistan. Vid intresse... Läs mer

Kommentarer