Matingredienser

Nedan presenteras samtliga ingredienser i de maträtter som serveras till lunch och middag. Vi ber gäster med allergi att noga granska samtliga ingredienser. Observera att ingen av våra rätter innehåller fläskkött.


UNGERSK GULASH MED POTATISTÄRNINGAR(fredag middag)
  • Kycklingbuljong
  • Tomatpuré
  • Krossade tomater
  • Nötkött
  • Paprika
  • Paprikapulver
  • Vitlök
  • Gul lök
  • Potatis
  • Spiskummin

RISWOOK MED KYCKLING OCH KALL ÖRTSÅS (lördag lunch)
  • Basmatiris
  • Kyckling
  • Vitlök
  • Sweei chili
  • Oregano
  • Kikkoman
  • Tigersås
  • Wokgrönsaker (morot, lök, babymajs, vattenkastanj, paprika)
  • Majonnäs
  • Italiensk salladskrydda

TACOS (lördag middag)
  • Nötkött
  • Kryddor (paprika, chilipeppar, spiskummin, vitlök, oregano)
  • Druvsocker
  • Lök
  • Salt
  • Jästextrakt
  • Potatisstärkelse
  • Potatisfiber
  • Klumpförebyggande medel(E551)
  • Isbergssallad
  • Gurka
  • Tomat
  • Majs
  • Gräddfil
  • Ost

LASAGNE (söndag lunch)
  • Durumvete och vetemjöl
  • Mjölk
  • Nötkött
  • Tomat
  • Lök
  • Grädde
  • Morot
  • Modifierad vetestärkelse
  • Ost
  • Tomatpuré
  • Salt
  • Socker
  • Smör
  • Kryddor (vitlök, paprika)
  • Vitvinsvinäger (antioxidationsmedel E224)
  • Ägg

Kommentarer