Matingredienser

Nedan presenteras samtliga ingredienser i de maträtter som serveras till lunch och middag.
Vi ber gäster med allergi att noga granska samtliga ingrediener och därefter vid behov anmäla önskemål om specialmat.

Observera att vi inte använder fläskkött eller nötter. Mat fri från detta behöver alltså inte beställas.

Den specialmat vi kan erbjuda och garantera är:
  • Laktosfritt
  • Mjölkproteinfritt
  • Glutenfritt/celiakikost
  • Vegetarisk kost
  • Vegansk kost

Korvstroganoff med Nötkorv (fredag middag)
Nötkorv ( Kött från nöt, vatten, rapsolja, potatisstärkelse, salt, kryddor (bl.a paprika, muskotnöt), lök, animaliskt protein (av nöt), antioxidationsmedel (E300), stabiliseringsmedel (E450) konserveringsmedel (E250).)samt tomatkross, tomatpuré, chilisås, köttbuljongpasta, gul lök, låglaktosgrädde, oregano, vitpeppar, salt, selleritärningar. Långkornigt ris


Riswook med kyckling och kall örtsås (lördag lunch)
Ris, kyckling, vitlök, sweet chili, oregano, grönsaker (morot, lök, paprika), Majonnäs, Italiensk salladskrydda, grillkrydda

Tacos (lördag middag)
Nötkött, Kryddor (paprika, chilipeppar, spiskummin, vitlök, oregano), Druvsocker, Lök, Salt, Jästextrakt, Potatisstärkelse, Potatisfiber, Klumpförebyggande medel(E551), Isbergssallad, Gurka, Tomat, Majs, Gräddfil, Ost

Lasagne (söndag lunch)
Durumvete och Vetemjöl, Mjölk, Nötkött, Tomat, Lök, Grädde, Morot, Modifierad Vetestärkelse, Ost, Tomatpuré, Salt, Socker, Smör, Kryddor (vitlök, paprika), Vitvinsvinäger (antioxidationsmedel E224), Ägg

Kommentarer