Nässjö HF vinnare i klassen P06

Skrivet av Claes Frösslund 08 april 2018 15:35
Nässjö HF - Eskilstuna Guif röd 9-8 (5-4)
A-finalen mellan Nässjö HF och Eskilstuna Guif Röd (P06) var hittills den hetaste finalmatchen. Den inramades av ett högt publiktryck från ca 300 personer på läktaren som alla hejade intensivt på sina favoriter.
Matchen var jämn och spännande från start och spelades som om det var slutsekunder hela tiden. Det var Nässjö HF som hade ledningen i halvtid med 5-4.
Andra halvlek fortsatte i samma tempo och när det verkligen var slutsekunder hade Nässjö HF fortfarande en ledning med ett mål. Eskilstuna Guif lyckades i sitt sista anfall sätta en spelare i friläge på vänstersidan. Inget misstag där och matchen var kvitterad och slut 8-8.
A-finaler ska ju ha en segrare och det skulle avgöras genom nästa mål. Nässjö HF lyckades vinna bollen i det viktiga uppkastet och fick därmed första anfallet. Det blev ett fint anfall där Nässjö HF rullade upp ett friläge på högerkanten.
Segerglädjen blev något extra och det firades vilt hos spelare och supporters.
Matchens lirare: Victor Fredriksson Nässjö HF och Vilhelm Conrad i Eskilstuna Guif.


Nästa nyhet: VästeråsIrsta HF 1 vinner klassen F01/02

Skrivet av 08 april 2018 15:02
VästeråsIrsta HF 1 - VästeråsIrsta HF 3 15-12 (10-7) I A-finalen för flickor 01/02 ställdes två lag från samma träningsgrupp mot varandra. Det var VästeråsIrsta HF 1 mot VästeråsIrsta HF, som båda tagit sig vidare med tremålssegrar i semifinaler över Eskilstuna Guif respektive Vetlanda HF. I finalen var det VästeråsIrsta HF 1 som kopplade ett tidigt grepp om vinstpokalen i form av en tremålsle... Läs mer

Kommentarer