Irstablixten 9-11 april 2021 ställs in

Skrivet 25 februari 2021 14:06

VästeråsIrsta HF har idag beslutat att ställa in IrstaBlixten 2021.

- Det är med stort vemod vi konstaterar att vi tvingas ställa in även 2021 års turnering säger Thomas Högström, ordförande i VästeråsIrsta HF.

- Vi har verkligen försökt vända på alla stenar för att kunna genomföra turneringen i någon form och ge ungdomarna en möjlighet att äntligen få spela lite handboll.

- Tyvärr sätter omständigheterna stopp även i år för turneringen. Smittoläget och de restriktioner som är gör det omöjligt för oss att på ett säkert sätt genomföra IrstaBlixten. Detta av hänsyn till våra gästers och medlemmarnas säkerhet. Det är dessutom praktiskt omöjligt att genomföra turnering med det innehåll och kvalitet som IrstaBlixten är känt för. Då vi också omsorgsfullt vill vårda varumärket Irstablixten är beslutet till syvende och sist ganska enkelt, även om det känns oerhört tråkigt.

- Beslutet har naturligtvis stora ekonomiska konsekvenser för föreningen och som måste hanteras, avslutar Högström

Irstablixten lever vidare. Nu tar vi nya tag inför 2022 och hälsar då alla hjärtligt välkomna.

Tomas Högström
Ordförande VästeråsIrsta HF
073-203 56 90

Nästa nyhet: Irstablixten 2021 blir en endagsturnering

Skrivet 14 februari 2021 17:55
Vi kan på grund av Coronapandemin inte erbjuda hårdförläggning 2021 men Irstablixtkommittén ser det ändå som mycket värdefullt att i någon form kunna genomföra årets turnering, dels för att upprätthålla vår långa tradition men framförallt för att ge alla intresserade lag en möjlighet att äntligen få spela lite handboll. Vi har därför beslutat att genomföra årets turnering som en endagsturnerin... Läs mer

Kommentarer