Matingredienser

Nedan presenteras samtliga ingredienser i de maträtter som serveras till lunch och middag. Innehåll som oftast påverkar allergiker är rödmarkerade men vi ber gäster med allergi att noga granska samtliga ingredienser.


KYCKLINGPYTT (fredag middag)
  • Förstekt potatis (potatis, solrosolja, dextros)
  • Kyckling (kycklingkött, salt)
  • Lök
  • Tomat
  • Morot
  • Kryddor (salt, tomatpulver, lök, koriander, gurkmeja, bockhornsklöver, kummin, chili, ingefära, kryddnejlika, SELLERI, kryddpeppar, kardemumma
  • Maltodextrin
  • Socker
  • Dextros
  • Vitlök
  • SELLERIEXTRAKT
  • Solrosolja
  • Kklumpförebyggande medel (E551)

LASAGNE (lördag lunch)
  • DURUMVETE- och VETEMJÖL
  • MJÖLK
  • Nötkött
  • Tomat
  • Lök
  • GRÄDDE
  • Morot
  • Modifierad VETESTÄRKELSE
  • OST
  • Tomatpuré
  • Salt
  • Socker
  • SMÖR
  • Kryddor(vitlök, paprika)
  • Vitvinsvinäger(antioxidationsmedel E224)
  • ÄGG

TACOS (lördag middag)
  • Nötkött
  • Kryddor (paprika, chilipeppar, spiskummin, vitlök, oregano)
  • Druvsocker
  • Lök
  • Salt
  • Jästextrakt
  • Potatisstärkelse
  • Potatisfiber
  • Klumpförebyggande medel(E551)
  • Isbergssallad
  • Gurka
  • Tomat
  • Majs
  • Gräddfil
  • Ost
  • NACHOS: Majsmjöl, solrosolja, salt

KEBABGRYTA MED RIS (söndag lunch)
  • Krossad tomat
  • Tomatpuré
  • Morot
  • Seller
  • Lök
  • Nötkött
  • Potatis
  • Potatismjöl
  • Salt
  • Potatisfiber
  • Kryddor (spiskummin, koriander, svartpeppar, oregano, timjan, kardemumma, ingefära, chilipulver, chilipeppar, spiskummin, oregano, vitlök, vitpeppar)
  • Basmatiris, salt

Kommentarer