Mobilappar

Ladda ner våra appar för Android och iPhone. Följ era lag och se alla resultat!

Facebook

Senaste nytt: Viktig information till deltagare i Irstablixten.

Skrivet av 20 mars 2019 10:41

Länsförsäkringar Bank genomför systemunderhåll helgen 5 - 7 april vilket innebär att all swishtrafik ligger nere och det går varken att ta emot eller betala med swish för kunder knutna till LF Bank. Bankkort knutna till LF bank fungerar som vanligt under helgen. Irstablixten har bara möjlighet att ta emot bankkortsbetalning vid Bombardier Arena och ABB Syd. Alla kiosker vid matcharenor och för... Läs mer
Fler nyheter

Boendet är nu publicerat

Det har varit ett extra stort intresse i år för att bo kvar under Irstablixten vilket är kul och vi tror att spelare och ledare får en bättre helhetsbild av turneringen. Vi använder 23 skolor som förläggning under Irstablixten. Alla utom en skola har busslinjer som transporterar er till Rocklunda området där mat (lunch och middag) serveras och byte sker mellan busslinjer. Frukost serveras på alla skolor utom en skola. Det är boende Ekbergaskolan som får gå ca 300 m till Viksängsskolan för frukost.

Boende på Skallbergsskolan har ingen busslinje då den ligger 7-800 m från Rocklunda.

Vi använder oss av två skolor (Irstaskolan och Persboskolan) som ligger ca 1 mil utanför Västerås. Båda dessa skolor har direkt busslinje till Rocklunda vilket gör att det inte tar längre tid att ta sig till Rocklunda än från skolor belägna i Västerås.

I år är det 4485 spelare och ledare som ska bo på skola. Vi har gjort en fördelning utifrån principen att samtliga lag från en förening är placerade på samma skola. Fr o m idag kan ni se var ni ska bo på er inloggning.

Vi hoppas att all organisation och logistik ska fungera bra under turneringen och att vi alla får en riktigt rolig och härlig helg tillsammans.

Ett litet tips till alla gästande lag: Ta med grendosor för laddning av mobiler m.m


Irstablixtdisco 2019

Vi är jätteglada att kunna presentera årets artist till Discot.
Liamoo kommer att uppträda kl. 20.00 den 6 april.

Discot startar kl. 19.00 i Bombardier Arena A och stänger kl. 22.00
Välkomna till Irstablixten 2019.
Information om Irstablixtbussarna
Linjekarta och information om Irstablixtbussarna är nu publicerad här på webbsidan. Välj "Buss" i menyn ovan.

Anmäl ankomst om ni kommer med tåg
De lag som planerar att resa med tåg måste gå in på sin anmälningssida på irstablixten.se och anmäla ankomst respektive avresetider. Vi har i år ingen linjetrafik till centralen utan kommer att hämta upp lagen på de ankomsttider ni anger i anmälan. Transporten ingår i deltagarkorten.
Sista dag för beställning av transport från Västerås C är torsdag 21 mars.