Irstablixten 2022 spelas den 1-3 april

Vi har nu spikat datum för Irstablixten 2022. Det blir 1-3 april och vi ser, efter två inställda upplagor, verkligen fram emot att genomföra den turneringen och kommer, som vanligt, att göra vårt yttersta för att det ska bli en hejdundrande upplevelse för våra gäster. Vi planerar att öppna anmälan den 1 oktober 2021 och återkommer med mer information när vi har mer detaljplanering.
Hjärtligt välkomna då!

Irstablixten 2022

Irstablixten 9-11 april 2021 ställs in

VästeråsIrsta HF har idag beslutat att ställa in IrstaBlixten 2021.

- Det är med stort vemod vi konstaterar att vi tvingas ställa in även 2021 års turnering säger Thomas Högström, ordförande i VästeråsIrsta HF.

- Vi har verkligen försökt vända på alla stenar för att kunna genomföra turneringen i någon form och ge ungdomarna en möjlighet att äntligen få spela lite handboll.

- Tyvärr sätter omständigheterna stopp även i år för turneringen. Smittoläget och de restriktioner som är gör det omöjligt för oss att på ett säkert sätt genomföra IrstaBlixten. Detta av hänsyn till våra gästers och medlemmarnas säkerhet. Det är dessutom praktiskt omöjligt att genomföra turnering med det innehåll och kvalitet som IrstaBlixten är känt för. Då vi också omsorgsfullt vill vårda varumärket Irstablixten är beslutet till syvende och sist ganska enkelt, även om det känns oerhört tråkigt.

- Beslutet har naturligtvis stora ekonomiska konsekvenser för föreningen och som måste hanteras, avslutar Högström

Irstablixten lever vidare. Nu tar vi nya tag inför 2022 och hälsar då alla hjärtligt välkomna.

Tomas Högström
Ordförande VästeråsIrsta HF
073-203 56 90

Kommentarer