Matingredienser

Nedan presenteras samtliga ingredienser i de maträtter som serveras till lunch och middag. Vi ber gäster med allergi att noga granska samtliga ingredienser och därefter vid behov anmäla önskemål om specialmat.
Observera att ingen av våra rätter innehåller fläskkött eller nötter. Mat fritt från detta behöver alltså inte beställas.


UNGERSK GULASH MED POTATISTÄRNINGAR (fredag middag)
  • Kycklingbuljong
  • Tomatpuré
  • Krossade tomater
  • Nötkött
  • Paprika
  • Paprikapulver
  • Vitlök
  • Gul lök
  • Potatis
  • Spiskummin

RISWOOK MED KYCKLING OCH KALL ÖRTSÅS (lördag lunch)
  • Basmatiris
  • Kyckling
  • Vitlök
  • Sweei chili
  • Oregano
  • Kikkoman
  • Tigersås
  • Wokgrönsaker (morot, lök, babymajs, vattenkastanj, paprika)
  • Majonnäs
  • Italiensk salladskrydda

TACOS (lördag middag)
  • Nötkött
  • Kryddor (paprika, chilipeppar, spiskummin, vitlök, oregano)
  • Druvsocker
  • Lök
  • Salt
  • Jästextrakt
  • Potatisstärkelse
  • Potatisfiber
  • Klumpförebyggande medel(E551)
  • Isbergssallad
  • Gurka
  • Tomat
  • Majs
  • Gräddfil
  • Ost

LASAGNE (söndag lunch)
  • Durumvete och vetemjöl
  • Mjölk
  • Nötkött
  • Tomat
  • Lök
  • Grädde
  • Morot
  • Modifierad vetestärkelse
  • Ost
  • Tomatpuré
  • Salt
  • Socker
  • Smör
  • Kryddor (vitlök, paprika)
  • Vitvinsvinäger (antioxidationsmedel E224)
  • Ägg

Kommentarer