Ella Industrier AB - ny huvudpartner till IrstaBlixten!

Vi kan idag stolt presentera att Ella Industrier AB kliver in som ny huvudpartner till IrstaBlixten. Vi möter företagets VD, Martin Kristiansson, för ett samtal om partnerskapet.

Ella Industrier AB kliver in som huvudpartner till IrstaBlixten – hur ser du på partnerskapet?

Vi blev väldigt glada och stolta att få frågan om att bli partner till IrstaBlixten – vår lokala omvärld är viktig för oss - och vi gillar verkligen IrstaBlixten, som under flera generationer samlat och förenat ungdomar som älskar att spela handboll.

Berätta om Ella Industrier AB?

Ella industrier är en långsiktig aktiv ägare, vi brinner för att utveckla och bygga bolag. Vi är närvarande, och bidrar med delaktighet och kreativitet. Vi äger ett handfull bolag, Ellagro är vårt största och har varit sponsor till VästeråsIrsta länge. Tillsammans omsätter våra bolag 450 MSEK och har 250 anställda, idag finns våra enheter i Sverige och i Polen.

Vad är styrkan med en turnering som IrstaBlixten?

För oss är långsiktighet och skapa teamkänsla viktiga. Och det här tycker vi är två av IrstaBlixtens styrkor; som under så många år inte bara samlat och förenat tjejer och killar utan även byggt ett otroligt engagemang och gemenskap i klubben.

Hur ser du på idrottens kraft i samhället?

Jag tror inte man kan nog betona hur viktig idrotten är för samhället. Den skapar förutsättningar för så många saker som är bra; ansvar, utveckling och hälsa, och inte minst kamratskap och gemenskap mellan både spelare och bland föräldrar.