Här presenterar vi samtliga våra matcharenor, med avstånd till cupcentret i Västerås Arena.

ABB Syd

I södra delen av Rocklundaområdet ligger bandyhallen ABB Syd. Här har vi 7 st nästan, men inte helt, fullstora planer, där vi i första hand lägger matcher i U11 och U12. Dessutom finns det två miniplaner där U9-klasserna spelar.

Omklädningsrum:
-fyra omklädningsrum under östra läktaren (sidan mot Vasagatan).
-fyra omklädningsrum vid utebandybanan (mellan ABB Syd och Vasagatan).
-ett omklädningsrum under västra läktaren.

Bellevuehallen

Belägen på gångavstånd från cupcentret i Västerås Arena, och granne med Good Morning hotell. Här finns en fullstor plan med läktare. Oftast använder vi hallen för U13 och U14 klasserna.

Bäckbyhallen

En nyrenoverad fullstor plan med publikutrymme (ej läktare), belägen i Bäckby centrum, knappt 7 km (8 minuter med bil) från Västerås Arena. Används vanligen för U12-U14.

Emaushallen

En ny hall med fullstor plan. Invigdes hösten 2023. Avstånd till Västerås Arena är 3,8 km vilket tar 6 min med bil. Spel möjligt för U12-U14.

Fryxellska skolan

Ligger i centrala Västerås. En fullstor plan som vi använder om vi behöver utöka plankapaciteten. Här finns inte någon läktare.

Klövernhallen

Här har vi tre parallella, inte helt fullstora, planer där vi brukar låta U10-klasserna hålla till. Hallen ligger nere vid Mälaren knappt 6 km från Västerås Arena och det tar ungefär 9 minuter att komma dit med bil. Ingen läktare här.

Kristiansborgshallen

En fullstor och relativt nyrenoverad plan där klister är tillåtet för U16-klasserna. Självklart finns läktare. Hallen ligger strax söder om Rocklundaområdet, 1,6 km från Västerås Arena och c:a 1 km från cuprestaurangen i ABB Nord. Används för U13-U16.

Mälarenergi Arena

Västerås innebandyarena, med två fullstora planer. Stor läktare i A-hallen och en lite mindre i B-hallen. Ligger granne med Västerås Arena. På plan B är klister tillåtet för U16. Vi använder därför B-planen för U13-U16 och låter U13-U14 spela på plan A.

Pettersbergsskolan

En fullstor plan med läktare. Ligger 3,2 km från Västerås Arena (5 minuter med bil). Används för U12-U14.

Råbyhallen

Fullstor plan med en enkel läktare. Ligger i Råby centrum, 4,8 km (7 min med bil) från Västerås Arena. Vi använder den för U10-U11.

Wenströmska hallen

Fullstor nyrenoverad plan med läktare. Avståndet till Västerås Arena är 3,3 km (5 min med bil). Här kan vi lägga U11-U14-matcher.

Viksängsskolan

En fullstor plan med läktare. Ligger 5,8 km (8 min med bil) från Västerås Arena. Används för klasserna U12-U14.

Västerås Arena

Cupcentret med två fullstora planer och en plan för minihandboll. Miniplanen (B-hallen) används som uppvärmningshall för lagen som spelar här men kan också vid behov användas för U9. Klister är för U16 självklart tillåtet i båda hallarna och vi brukar i första hand lägga U16 här men även yngre klasser kan bli aktuella, framförallt i slutspelet.
Samtliga A-finaler spelas i A-hallen.